Ben jij jouw vakantie voor 2023 al aan het plannen?

Huur jouw mobilhome in Antwerpen!

Droom jij er ook van om eens lekker te gaan genieten met een mobilhome. Twijfel niet langer. Hier kan je een mobilhome huren in de regio Anwerpen.

We zijn ervan overtuigd dat onze compleet uitgeruste mobilhome een begin is voor jouw zorgeloze vakantie en rit.

Zelf komen we ook graag niets tekort als we op vakantie zijn. Van daaruit delen wij héél graag onze ervaringen naar jou toe om jouw reis zo geslaagd als mogelijk te laten verlopen…

Persoonlijk vinden we dat niets zo zalig is als te vertoeven op het water. Het geluid van de stroming en de golven brengen je echt tot rust. Languit liggen dobberen op het water op een opblaasbare supboard? Dat is echt ontspannen… Staand of zittend peddelen om eens wat verder te raken op water? Is iets voor alle leeftijden, dus echt voor iedereen. Je hebt ze wellicht al gezien… Al die mensen op de zee of op die grote meer die gezellig op water genieten.

Wij willen die ervaring met jouw delen.

Daarom hebben wij het volgende voor jouw.

Als je onze mobilhome voor minimaal 2 weken huurt gedurende het tussen- of hoogseizoen. Krijg jij van ons gratis 1 opblaasbare supboard, voorzien in een handige opbergzak vind je ook nog jouw peddel, herstelkit & pomp terug!

In het laagseizoen krijg je gratis 1 opblaasbare supboard vanaf een minimale huurperiode van 3 weken.

Wij zijn alleszins héél benieuwd wat jouw ervaring ermee zal zijn! Tot binnenkort.